Fede Alvarez

Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 9.2.1978

Doğum Yeri: Montevideo, Uruguay

Uruguaylı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Don't Breathe (2016), Kötü Ruh (2013) ve El Cojonudo (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Don't Breathe 2
2018 Örümcek Ağındaki Kız
2016 Don't Breathe
2013 Kötü Ruh 
2009 Ataque de Pánico (Kısa Film)
2005 El Cojonudo (Kısa Film)
2003 El Último Alevare (Kısa Film)
2001 Los Pocillos (Kısa Film)

Televizyon

2014 From Dusk Till Dawn: The Series

Senaryo

2019 Don't Breathe 2
2018 Örümcek Ağındaki Kız
2016 Don't Breathe
2013 Kötü Ruh 
2009 Ataque de Pánico (Kısa Film)
2005 El Cojonudo (Kısa Film)
2003 El Último Alevare (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Don't Breathe 2
2016 Don't Breathe
2009 Ataque de Pánico (Kısa Film)
2005 El Cojonudo (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Fede Alvarez Haberleri

Portreler