Fercan Bay

Fercan Bay

Fercan Bay
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk oyuncu.

Sadri Alışık Tiyatro Akademisi'nden mezundur. 

Filmografi

2018 Çift'lik Bank: Tosun Firarda
2018 T.İ.M
2015 Misafir (Kısa Film)
2015 Onun İçin (Kısa Film)

Televizyon

2015 Beş Kardeş
2015 Kardeş Payı
2015 Kocamın Ailesi
2014 Paramparça
2014 İki Dünya Arasında
2014 Böyle Bitmesin
2013 Medcezir

Tiyatro

Biçare Kadın
Çılgın Dünya

Görev Aldığı Yapımlar

Fercan Bay Fotoğrafları

Portreler