Ferdi Sancar

Ferdi Sancar

Ferdi Sancar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.3.1980

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

1980 yılında İstanbul'da doğan Ferdi Sancar, oyunculuk eğitimi almıştır. İlk tiyatro deneyimine Büyükçekmece Bediha Muvahhit Tiyatrosu’nda “Evde Üç Başına” isimli oyunda başladı. On sekiz yaşında bir çocuk eğlence merkezinde çalışmaya başladı; yaklaşık 3 yıl, her gün birbirinden farklı tipler ile birçok sahne şovuna imza attı.

Askerlik görevi sırasında da moral ekibi ismi altında taburları gezerek çeşitli tiyatrolar sahneledi. Askerlik dönüşü, bir süre prodüksiyon ekibinde çalışan Ferdi Sancar, bu süre içerisinde bir reklamda canlandırdığı Sincap Necmi rolü ile geniş kitleler tarafından tanındı. Bu rolle 2009 Kristal Elma Ödülü’nü kazandı.

Filmografi

2018 Dümdüzz Adam
2017 Kardeşim Benim 2
2017 Bahtiyar Bahtıkara
2016 Nasıl Yani
2016 Küçük Esnaf
2016 Hasret Bitti
2015 Kardeşim Benim
2015 Hep Yek
2014 Zaman Makinesi 1973
2009 Yahşi Batı

Televizyon

2017 Aslan Ailem
2016 Ölene Kadar
2016 Kaçın Kurası
2016 Rengarenk
2015 Tutar mı Tutar
2014 Urfalıyam Ezelden
2014 Karaman'ın Koyunu (TV Filmi)
2013 Babam Sınıfta Kaldı
2011 Düz Adam

Görev Aldığı Yapımlar

Ferdi Sancar Fotoğrafları

Ferdi Sancar Haberleri