Ferit Aktuğ

Ferit Aktuğ

Ferit Aktuğ
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.11.1978

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Mustafa Ferit Aktuğ'dur. Lise öğrenimini Ceyhan Halil Çiftçi Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli TV dizilerinde görev aldı. Kavak Yelleri'nde Efe'nin abisi komiser Metin Kaygısız rolünü canlandırmıştır. Oyuncu 2013 yılından beri Star TV'de yayınlanmaya başlayan Aramızda Kalsın adlı dizide Mahir adlı karakteri canlandırmıştır. Şu anda FOX TV'de yayınlanan Kördüğüm adlı dizide Genco adlı karakteri canlandırmaktadır.

Filmografi

2020 Kendi Yolumda
2020 Eltilerin Savaşı
2019 Konuşan Hayvanlar
2019 Bize Müsaade
2017 Sofra Sırları
2017 Firardayız
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Kadın İşi: Banka Soygunu
2013 Arkadaşlar Arasında
2012 Evdeki Yabancılar
2003 Mustafa Hakkında Herşey

Televizyon

2017 Ufak Tefek Cinayetler
2016 Kördüğüm
2013 En Uzun Yüzyıl
2013 Aramızda Kalsın
2012 Yamak Ahmet
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2010 Kavak Yelleri
2010 Arka Sokaklar
2006 29-30
2004 Haziran Gecesi
2005 Büyük Buluşma
2003 Kampüsistan
2002 Koçum Benim

Görev Aldığı Yapımlar

Ferit Aktuğ Fotoğrafları

Ferit Aktuğ Haberleri

Portreler


Vizyondakiler