Fernanda de Freitas

Fernanda de Freitas

Fernanda de Freitas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.2.1980

Doğum Yeri: Sao Paolo, Brezilya

Brezilyalı oyuncu. Tam adı Fernanda de Freitas Sahdo'dur.

19 yaşındayken doğduğu yer olan Sao Paulo'yu terk ederek Rio de Janeiro'ya gitti. Rio'da 2000 yılında Zodiac Girls Planeta Xuxa programıyla kariyerine başlamıştır. Casa de Arte das Laranjeiras'ta tiyatro eğitimini sürdürürken modellik yapmış ve çok sayıda reklam kampanyasına dahil olmuştur.

Filmografi

2015 Tudo Que Aprendemos Juntos
2010 Malu de Bicicleta
2008 Casa da Mãe Joana
2007 Özel tim
2006 Zuzu Angel
2005 Cidade Baixa

Televizyon

2017 Mister Brau
2017 Os Brau (TV Filmi)
2015 Escolinha do Professor Raimundo
2014 Tapas & Beijos
2010 S.O.S. Emergência
2010 Programa Piloto (TV Filmi)
2009 Decamerão, a Comédia do Sexo
2009 Negócio da China
2008 A Favorita
2008 Por Toda Minha Vida
2008 Casos e Acasos
2007 Malhação
2007 Pé na Jaca
2007 A Turma do Didi
2006 Bang Bang
2005 Cilada
2005 Como uma Onda
2004 Kubanacan
2002 Coração de Estudante
1999 Terra Nostra

Görev Aldığı Yapımlar

Fernanda de Freitas Fotoğrafları

Portreler