Feyyaz Duman

Feyyaz Duman

Feyyaz Duman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1982

Doğum Yeri: Mardin, Türkiye

Türk oyuncu.

1982 yılında Mardin'de dünyaya gelen başarılı oyuncu 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin  Devlet Konservatuvarı Halk Dansları bölümünü bitirmiştir. 2006 yılında mezun olduktan sonra 2007 senesinde Amerika'nın New York şehrine gitmiş ve 5 sene boyunca eğitim almıştır.

İlk projesi 1999 yılında oynadı 'Boran' isimli kısa film olmuştur. Daha sonrasında 2001 yılında ilk sinema projesi olan 'Fotoğraf' isimli filmde Faruk karakterini canlandırmıştır. Feyyaz Duman'ın dönüm noktası ise 2014 yılında çekilmiş olan 'Annemin Şarkısı' isimli filmde canlandırdığı Ali karakteri olmuştur. Bu rolüyle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali ödüllerine en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır.

Feyyaz Duman'ın ilk dizi projesi 2017 yılında Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisi olmuştur. Japon yapımı 'Woman' dizisinden uyarlama olan Kadın dizisinde Arif karakterini canlandırmaktadır.

Senaryosu Hande Altaylı tarafından yazılan, Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy yapımcılarının iş birliği ile hazırlanan Kadın dizisinde yardımcı başrol karakteri olan Bahar'ın ev sahibi Yusuf'un oğlunu canlandırmaktadır.

Filmografi

2017 Zor Bir Karar
2017 Zagros
2017 Bırakma Beni
2014 Mardan
2014 Annemin Şarkısı
2013 Tatlı Biber Diyarım
2011 Si Tu Meurs, Je Te Tue
2001 Fotoğraf

Televizyon

2017 Kadın

Görev Aldığı Yapımlar

Feyyaz Duman Fotoğrafları

Feyyaz Duman Haberleri

Portreler


Vizyondakiler