Feyyaz Yiğit Çakmak

Feyyaz Yiğit Çakmak

Feyyaz Yiğit Çakmak
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 1.7.1988

Doğum Yeri: Düzce, Türkiye

Türk yazar, müzisyen ve oyuncu.

Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde Resim bölümünde okudu. Sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümüne girdi.

Filmografi

2019 Cinayet Süsü
2017 Ölümlü Dünya
2012 Sabit Kanca

Televizyon

2012 İsmail Baki Tv (TV Programı)

Senaryo

2019 Cinayet Süsü
2017 Ölümlü Dünya

Eserleri

2015 8-9 Senedir Kendimi İyi Hissetmiyorum
2013 APTAL
2012 Olduğu Kadar

Görev Aldığı Yapımlar

Feyyaz Yiğit Çakmak Fotoğrafları

Feyyaz Yiğit Çakmak Haberleri

Portreler