Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.4.1965

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, fotoğrafçı.

Lise eğitimi sırasında oyunculuk konusunda edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro için sınavlara girer. 1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitimini tamamladı. İlk filmi Zülfü Livaneli'nin yönetmenliğini yaptığı Sis'tir.

Filmografi

2017 Direniş Karatay
2013 Erkekler
2005 Sen Ne Dilersen
2005 Babam ve Oğlum
2004 Anlat İstanbul
2003 Mustafa Hakkında Herşey
2002 Hititler
2002 Abdülhamit Düşerken
2002 9 (Dokuz)
2001 Şellale
2000 Dansöz
1999 Issızlığın Ortasında Sinema
1997 Avcı
1995 Özlem, Düne... Bugüne... Yarına
1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
1993 Yaz Yağmuru
1993 C-Blok
1993 Dönersen Islık Çal
1990 İki Başlı Dev
1990 Gizli Yüz
1988 Sis

Televizyon

2017 Kızlarım İçin (Yaşar)
2017 Kırlangıç Fırtınası
2016 Çifte Saadet
2014 Yasak
2014 Tanıklar
2014 Hayat Ağacı
2012 Hayat Devam Ediyor
2010 Hanımın Çiftliği
2009 Parmaklıklar Ardında
2007 Bıçak Sırtı
2006 Kabuslar Evi: Takip
2006 Hacı
2005 Yolculuk (TV Filmi)
2005 Güz Yangını
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Adı Aşk Olsun
2003 Şapkadan Babam Çıktı
2003 Kasabanın İncisi
2003 Gelin
2003 Esir Şehrin İnsanları
2002 Emanet
2000 Muhallebicinin Oğlu (TV Filmi)
2000 Artık Çok Geç (TV Filmi)
1996 Şaşıfelek Çıkmazı
1996 Kurtuluş
1996 Kara Melek
1996 Deniz Bekliyordu (TV Filmi)
1995 Sahte Dünyalar
1993 Çakalların İzinde
1991 Issızlığın Ortası
1989 Gençler

Görev Aldığı Yapımlar

Fikret Kuşkan Fotoğrafları

Fikret Kuşkan Haberleri

Portreler


Vizyondakiler