Finn Little

Finn Little

Finn Little
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.6.2006

Doğum Yeri: Brisbane, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Crafty Kingdom (2017), Storm Boy (2019) ve Angel of Mine (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Those Who Wish Me Dead
2020 2067
2019 Angel of Mine
2019 Storm Boy
2016 Little Kingdom (Kısa Film)
2014 The Great Champ Fernley (Kısa Film)

Televizyon

2020 Reckoning (Mini Dizi)
2018 Tidelands
2017 Crafty Kingdom (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Finn Little Fotoğrafları

Finn Little Haberleri