Finn Wolfhard

Finn Wolfhard

Finn Wolfhard
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 23.12.2002

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Wolfhard, Netflix yapımı Stranger Things dizisinde canlandırdığı Mike Wheeler karakteri ile tanınmaktadır. Wolfhard'ın da aralarında bulunduğu bu dizideki oyuncu topluluğu 2016 SAG Ödülleri'nde aday gösterilmiştir. Wolfhard The 100 ve Supernatural gibi televizyon dizilerinde de kısa roller almıştır.

Filmografi

2020 The Turning
2019 The Addams Family (Seslendirme)
2019 O Bölüm 2
2019 Saka Kuşu
2019 Weezer: Take On Me (Kısa Video)
2018 Howard Lovecraft and the Kingdom of Madness (Video - Seslendirme)
2018 Dog Days
2018 Ninja Sex Party: Danny Don't You Know (Kısa Video)
2017 O
2017 Spendtime Palace: Sonora (Kısa Video)
2016 Pup: Sleep in the Heat (Kısa Video)
2014 PUP: Guilt Trip (Kısa Video)
2013 Aftermath (Kısa Film)

Televizyon

2019 Tuhaf Şeyler
2019 The Cold Open (Kısa Film)
2019 Carmen Sandiego
2018 Young Math Legends (Seslendirme)
2017 Movie Trivia Schmoedown
2015 Doğaüstü
2014 The 100

Müzik Videoları

2016 PUP
2014 PUP
2012 Facts

Ödülleri

2017 Screen Actors Guild Awards - Bir Drama Dizisinde En İyi Kadro, Stranger Things

Görev Aldığı Yapımlar

Finn Wolfhard Fotoğrafları

Finn Wolfhard Haberleri

Portreler