Fırat Albayram

Fırat Albayram

Fırat Albayram
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.1.1985

Doğum Yeri: Nazilli, Aydın, Türkiye

Türk oyuncu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı, Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Şu anda Vault Of Gamers bünyesinde kendi yayınlarını yaparak derneklere para topluyor ve bağışlıyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi okullara, engelli insanlara bağış amaçla yaptığı Twitch Tv yayınları yapmaktadır.

Filmografi

2012 Rakı Masası
2013 10. Köy Teyatora
2014 O Rüzgar
2017 Biz Dize Döneriz

Televizyon

2008 Adanalı
2011 Kayıp Aranıyor
2011 Sen de Gitme
2012 Suskunlar
2013 Merhamet
2014 Kaçak Gelinler
2015 Fabrika Kızı
2015 Baba Candır

Görev Aldığı Yapımlar

Fırat Albayram Fotoğrafları

Fırat Albayram İle İlgili Haberler

Portreler