Fırat Doğruloğlu

Fırat Doğruloğlu

Fırat Doğruloğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.7.1974

İktisadi ve İdari İlimler F. Ekonomi bölümü mezunu. Mankenlik yaptı Tiyatro Çisenti, BÜMED’de oynadı. 1999’da Kurtlar Sofrası (Biket İlhan/TV)’nda küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Yarım Elma dizisindeki jön komik Kuzey rolüyle tanındı.


Filmografi:
Vay Arkadaş (2010)
Dağ (2012)
Hastasıyız(2008)
Küpeler(2005)

Dizileri:
Yarım Elma(2011)
Haneler(2009)
Nazlı Yarim(2007)
Bebeğim(2006)
Kızma Birader(2005)
İlk Göz Ağrısı(2005)
Şeytan Sofrası(2004)
Yarım Elma(2002)
Tam Pansiyon(1996)

Görev Aldığı Yapımlar

Fırat Doğruloğlu Fotoğrafları

Fırat Doğruloğlu Haberleri

Portreler