Flavio Bucci

Flavio Bucci

Flavio Bucci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.5.1947

Doğum Yeri: Torino, İtalya

İtalyan aktör ve film yapımcısı.

Filmografi

2018 La Cornice
2017 Agadah
2016 Il vangelo secondo Mattei
2016 La grande Rabbia
2010 Border Line
2010 La scomparsa di Patò
2009 Fly Light
2008 Mai altri (Kısa Film)
2008 Il divo - La spettacolare vita di Giulio Andreotti
2008 La morte di pietra
2007 Lezioni di volo
2005 Il silenzio dell'allodola
2003 Caterina va in città
2003 Lettere al vento
2002 Hotel Dajti
2002 Volesse il cielo!
1999 Lucignolo
1999 Muzungu
1998 Frigidaire - Il film
1998 I miei più cari amici
1997 La carabina (Kısa Film)
1997 Fratelli coltelli
1994 Quando le montagne finiscono
1993 Amami
1993 Teste rasate
1992 Anni 90
1992 Pierino Stecchino
1988 La posta in gioco
1987 Il mistero del panino assassino (Video Filmi)
1987 Com'è dura l'avventura
1987 Il giorno prima
1987 Pehavý Max a strasidlá
1987 Secondo Ponzio Pilato
1985 La donna delle meraviglie
1985 Le due vite di Mattia Pascal
1985 Tex e il signore degli abissi
1983 Sogno di una notte d'estate
1982 Der Zauberberg
1982 L'inceneritore
1981 Il marchese del Grillo
1981 Matlosa
1981 Uomini e no
1980 Maledetti vi amerò
1979 Ammazzare il tempo
1978 Gegè Bellavita
1977 Dove volano i corvi d'argento
1977 Suspiria
1977 Una spirale di nebbia
1976 L'Agnese va a morire
1976 La orca
1976 Quelle strane occasioni
1975 I giorni della chimera
1975 L'ultimo treno della notte
1973 La proprietà non è più un furto
1972 Il generale dorme in piedi
1971 L'amante dell'Orsa Maggiore
1971 La classe operaia va in paradiso

Televizyon

2008 L'avvocato Guerrieri
1998 La dottoressa Giò 2 (Mini Dizi)
1998 Provincia segreta (Mini Dizi)
1997 La dottoressa Giò (Mini Dizi)
1995 La dottoressa Giò: Una mano da stringere (TV Filmi)
1993 Inside the Vatican (Mini Dizi)
1992 Un inviato molto speciale
1992 Einer stirbt bestimmt (TV Filmi)
1990 Mit den Clowns kamen die Tränen (Mini Dizi)
1989 I promessi sposi (Mini Dizi)
1989 The Nightmare Years (Mini Dizi)
1988 Gli angeli del potere (TV Filmi)
1987 Teta
1987 L'ingranaggio (TV Filmi)
1987 Il generale (Mini Dizi)
1984 La piovra (Mini Dizi)
1983 Bebawi: Il delitto di via Lazio (Mini Dizi)
1983 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (Mini Dizi)
1982 Il diavolo al Pontelungo (Mini Dizi)
1982 La quinta donna (Mini Dizi)
1981 Il caso Graziosi (TV Filmi)
1981 Don Luigi Sturzo (Mini Dizi)
1981 Storia di Anna (Mini Dizi)
1980 Il prete di Caltagirone (TV Filmi)
1980 Poco a poco (Mini Dizi)
1979 Martin Eden (Mini Dizi)
1978 I problemi di Don Isidro
1978 Circuito chiuso (TV Filmi)
1977 Ligabue (Mini Dizi)
1975 Il lungo viaggio (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Flavio Bucci Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler