Flea

Flea

Flea
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.10.1962

Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya

Avustralyalı müzisyen ve oyuncu.

Asıl adı Michael Peter Balzary'dir. Tam Gaz (2017), Geleceğe Dönüş 2 (1989), Büyük Lebowski (1998) ve Vegas'ta Korku ve Nefret (1998) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Queen & Slim
2019 Oyuncak Hikâyesi 4 (Seslendirme)
2018 Silinmiş Çocuk
2017 Tam Gaz
2017 Song to Song
2015 Riley's First Date? (Kısa Video – Seslendirme)
2015 Highston
2015 Ters Yüz (Seslendirme)
2014 Roman Holiday (Kısa Film)
2014 Bir Efsanenin Çöküşü
2002 Thornberry Ailesi (Seslendirme)
2000 The Wild Thornberrys: Rambler (Video Oyunu - Seslendirme)
2000 The Wild Thornberrys: Animal Adventures (Video Oyunu – Seslendirme)
2000 Goodbye, Casanova
2000 Gen¹³ (Video - Seslendirme)
1999 Liar's Poker
1998 Vegas'ta Korku ve Nefret
1998 Sapık
1998 Büyük Lebowski
1996 Just Your Luck (Video)
1994 Kaptıkaçtı Sevgili
1993 Son in Law
1992 Roadside Prophets
1991 Motorama
1991 Benim Güzel Idaho'm
1990 Geleceğe Dönüş 3
1989 Geleceğe Dönüş 2
1988 The Blue Iguana
1987 Stranded
1987 Sıfırın Altı
1987 Dudes
1986 Thrashin'
1986 Sert İkili
1983 Suburbia
1983 Sokaktakiler
1983 Nightmares (Seslendirme)

Televizyon

2017 Family Guy (Seslendirme)
2016 American Dad! (Seslendirme)
2016 Sheriff Callie's Wild West (Mini Dizi – Seslendirme)
2014 Stan Lee's Mighty 7 (TV Filmi – Seslendirme)
2004 The Wild Thornberrys (Seslendirme)
2001 The Wild Thornberrys: The Origin of Donnie (TV Filmi – Seslendirme)
1998 The Lionhearts (Seslendirme)
1993 Simpson Ailesi (Seslendirme)
1992 The Ben Stiller Show
1991 The Idiot Box

Görev Aldığı Yapımlar

Flea Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler