Flonja Kodheli

Flonja Kodheli

Flonja Kodheli
Oyuncu

Doğum Yeri: Arnavutluk

Arnavut asıllı Belçikalı müzisyen ve oyuncu.

Souviens-toi (2017), Hors les murs (2012) ve Bota (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2016 The Lock (Kısa Film)
2020 The Stork
2020 Yabancı
2018 Rimetti a noi i nostri debiti
2017 Il contagio
2015 Vierge sous serment
2014 Bota
2014 Amsterdam Express
2012 Hors les murs
2010 Marieke

Televizyon

2019 Helvetica
2018 Souviens-toi (Mini Dizi)
2009 Otages (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Flonja Kodheli Fotoğrafları

Flonja Kodheli Haberleri