Florence Janas

Florence Janas

Florence Janas
Oyuncu

Doğum Yeri: Fransa

Fransız aktris.

Les amants réguliers (2005), Trepalium (2016) ve Jusqu'à la garde (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Blight (Kısa Film)
2017 Jusqu'à la garde
2016 Les enfants de la chance
2016 Les rosiers grimpants (Kısa Film)
2016 The climbing roses (Kısa Film)
2015 Aquabike (Kısa Film)
2015 Au plus près du soleil
2008 L'endroit idéal (Kısa Film)
2007 All About Yvonne (Kısa Film)
2007 A l'instar du père Noël et de la pizza (Kısa Film)
2006 Des gens dans mon lit (Kısa Film)
2005 Janvier (Kısa Film)
2005 Les amants réguliers
2004 Les parallèles (Kısa Film)
2000 La ville est tranquille
1996 L'éducatrice

Televizyon

2016 Trepalium (Mini Dizi)
2008 Adresse inconnue
2006 Le grand Charles
2006 P.J.

Görev Aldığı Yapımlar

  • Velayet, Jusqu’à la Garde, 2017, Oyuncu

Florence Janas Fotoğrafları

Portreler