Florence Viala

Florence Viala

Florence Viala
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.01.1953

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu ve komedyen.

Ulusal Dramatik Sanatlar Konservatuarı mezunudur. Amphitryon (2003), Le dindon (2003) ve Bir Numaralı Hayran (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Une jeune fille qui va bien
2020 Spring Blossom
2019 Mon Bébé
2018 Mathilde (Kısa Film)
2017 Maryline
2017 Le misanthrope
2015 Encore heureux
2014 Bir Numaralı Hayran
2008 Musée haut, musée bas
2005 Le démon de midi
2003 Elle est des nôtres
2001 Pas d'histoires!
1998 Lautrec
1996 Tu veux ou tu veux pas (Kısa Film)
1996 Passage à l'acte
1994 La cité de la peur
1993 Méprises multiples (Kısa Film)

Televizyon

2018 Comédie-Française in cinemas
2015 Les trois soeurs (TV Filmi)
2013 Meurtre en trois actes (TV Filmi)
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV Filmi)
2010 Double enquête (TV Filmi)
2007 Poison d'avril (TV Filmi)
2006 Fables de La Fontaine (TV Filmi)
2003 Macho blues (TV Filmi)
2003 Le dindon (TV Filmi)
2003 Dom Juan (TV Filmi)
2003 Changer tout (TV Filmi)
2003 Amphitryon (TV Filmi)
2002 Louis Page
2000 Pas d'histoires!: 12 regards sur le racisme au quotidien
2000 L'avare (TV Filmi)
1999 Le mariage forcé (TV Filmi)
1998 Les fourberies de Scapin (TV Filmi)
1997 Les filles du maître de chai (TV Filmi)
1996 Navarro
1996 Attends-moi (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Florence Viala Fotoğrafları

Florence Viala Haberleri