Florian Zeller

Florian Zeller

Florian Zeller
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.6.1979

Doğum Yeri: Oise, Fransa

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Baba (2020), Floride (2015) ve Arkadaşımın Aşkı (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Baba

Televizyon

2010 Empreintes (Belgesel)

Yapımcı

2016 Le mec de la tombe d'à côté (TV Filmi)

Senaryo

2020 Baba
2018 Arkadaşımın Aşkı
2015 Floride
2014 Une heure de tranquillité

Televizyon

2014 Le père (TV Filmi)
2011 La vérité (TV Filmi)
2010 Empreintes (Belgesel)
2008 Château en Suède (TV Filmi)

Oyuncu

2004 On a tout essayé

Görev Aldığı Yapımlar

Florian Zeller Fotoğrafları

Florian Zeller Haberleri

Portreler