Frances Fisher

Frances Fisher

Frances Fisher
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.5.1952

Doğum Yeri: İngiltere

Britanya'lı oyuncu.

Rol aldığı filmler arasında Strawberry Alice'i canlandırdığı Affedilmeyen (1992) ve Rose DeWitt Bukater'ın annesi Ruth DeWitt Bukater'ı canladırdığı Titanik bulunmaktadır.

Filmografi

1976: The Edge of Night (1976–81)
1983: Can She Bake a Cherry Pie?
1985: Guiding Light
1987: Big (sadece 2007 yılında yayınlanan versiyonunda)
1988: Patty Hearst
1989: Pink Cadillac
1990: Welcome Home, Roxy Carmichael
1991: Los Angeles Öyküsü
1991: Lucy & Desi: Before the Laughter (televizyon filmi)
1991: The Young Riders
1992: Affedilmeyen
1993: Law & Order (televizyon dizisi)
1993: Attack of the 50 Ft. Woman
1994: Molly & Gina
1995: Strange Luck (televizyon dizisi)
1996: Striptease
1996: Waiting for Guffman (adı geçmedi)
1997: Wild America
1997: Titanik
1999: The Audrey Hepburn Story
1999: The Big Tease
2000: 60 Saniye
2001: Passion and Prejudice
2001: Gizli Dosyalar (televizyon dizisi)
2002: Blue Car
2002: Titus (televizyon dizisi)
2003: The Lyon's Den (TV series)
2003: House of Sand and Fog
2004: Laws of Attraction
2004: Boston Legal (televizyon dizisi)
2005: Acil Servis (televizyon dizisi)
2006: Grey's Anatomy (televizyon dizisi)
2006: The Night of the White Pants
2007: Sex and Death 101
2007: The Kingdom
2007: In the Valley of Elah
2007: My Sexiest Year
2008: The Perfect Game
2008: The Shield (TV series)
2008: Eureka (televizyon dizisi)
2008: A Single Woman
2008: Jolene
2009: The Mentalist (televizyon dizisi)
2010: Two and a Half Men (televizyon dizisi)
2010: Private Practice (televizyon dizisi)
2010: The Good Guys (televizyon dizisi)
2010: Janie Jones
2010: Sons of Anarchy (televizyon dizisi)
2011: Days of our Lives
2011: The Roommate
2011: Sedona
2011: The Lincoln Lawyer
2011: Torchwood: Miracle Day (televizyon dizisi)
2011: CSI: Crime Scene Investigation (televizyon dizisi)
2012: A Gifted Man: In Case of Heart Failure (as Blanche Tipton) (TV series)
2013: The Host

Görev Aldığı Yapımlar

Frances Fisher Fotoğrafları

Frances Fisher Haberleri

Portreler