Francesca Eastwood

Francesca Eastwood

Francesca Eastwood
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.8.1993

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

Amerikalı bir aktris, model. Tam adı Francesca Ruth Fisher-Eastwood'dur.

Clint Eastwood'un kızıdır. Gerçek Suç (1999), Outlaws and Angels (2016) ve Jersey'li Çocuklar (2014) filmleriyle tanınmıştır.  Mrs. Eastwood & Company filminde ailesiyle birlikte oynamıştır.

Filmografi

2018 A Violent Separation
2017 The Vault
2017 Rebel in Rising (Kısa Film)
2017 M.F.A.
2017 Angie X
2016 Three Deaths (Kısa Film)
2016 Outlaws and Angels
2015 Kids vs Monsters
2015 Final Girl
2014 Jersey'li Çocuklar
1999 Gerçek Suç
1995 The Stars Fell on Henrietta

Televizyon

2017 Twin Peaks
2017 Fargo
2015 Heroes Reborn (Mini Dizi)
2015 Girl Missing (TV Filmi)
2015 Mother of All Lies (TV Filmi)
2015 Wuthering High (TV Filmi)
2014 Capcana mintii
2014 Oh, You Pretty Things!

Görev Aldığı Yapımlar

Francesca Eastwood Fotoğrafları

Francesca Eastwood İle İlgili Haberler

Portreler