Francesco Acquaroli

Francesco Acquaroli

Francesco Acquaroli
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.3.1962

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan aktör.

Sole, cuore, amore (2016), Le Rouge et Le Noir (1997) ve Suburra - La serie (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Welcome Home
2018 Piccole avventure romane (Kısa Film)
2018 Dogman
2017 Stay (Kısa Film)
2017 The Legionnaire (Kısa Film)
2017 Smetto quando voglio: Masterclass
2017 Smetto quando voglio: Ad honorem
2016 Sole, cuore, amore
2016 Era d'estate
2015 Viva la sposa
2015 Hope Lost
2015 Gli ultimi saranno ultimi
2015 Finché c'è vita c'è speranza (Kısa Film)
2015 Annem
2014 Smetto quando voglio
2014 Short Skin - I dolori del giovane Edo
2014 Pasolini
2014 Arance & martello
2013 Come il vento
2012 Diaz - Don't Clean Up This Blood
1994 Quando finiranno le zanzare
1993 Teste rasate
1993 Il tempo del ritorno
1992 Lia, rispondi
1992 Alibi perfetto
1987 La monaca di Monza

Televizyon

2018 Rocco Schiavone
2017 Suburra - La serie
2016 Solo
2016 Non uccidere
2015 Hellis Silence
2014 Il tredicesimo apostolo: La rivelazione
2014 Don Matteo
2010 Romanzo criminale - La serie
2009 Scusate il disturbo (TV Filmi)
2009 Intelligence - Servizi & segreti
2006 La contessa di Castiglione (TV Filmi)
2000 Distretto di polizia
1997 Le Rouge et Le Noir (TV Filmi)
1996 Il maresciallo Rocca

Görev Aldığı Yapımlar

Francesco Acquaroli Fotoğrafları

Portreler