Francis Annan

Francis Annan

Francis Annan
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.10.1984

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Escape from Pretoria (2020), The Longest Drive (2014), Going Up (2012) ve Criminal Justice (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Escape from Pretoria
2014 The Longest Drive (Kısa Film)
2012 Going Up (Kısa Film)
2011 Cecilia (Kısa Film)
2010 Woyzeck
2010 The Authentic Gospels: New Evidence (Belgesel Video)
2010 Handel-Halvorsen's Passacaglia (Kısa Video
2009 Get Away

Televizyon

2018 Holby City
2010 Naija Bites

Yapımcı

2014 The Longest Drive (Kısa Film)
2012 Going Up (Kısa Film)
2010 Woyzeck
2010 The Authentic Gospels: New Evidence (Belgesel Video)
2010 Handel-Halvorsen's Passacaglia (Kısa Video

Televizyon

2010 Naija Bites

Senaryo

2020 Escape from Pretoria
2010 Woyzeck

Televizyon

2010 Naija Bites

Görev Aldığı Yapımlar

Francis Annan Fotoğrafları

Francis Annan Haberleri

Portreler