Francisco Reyes

Francisco Reyes

Francisco Reyes
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.7.1954

Doğum Yeri: Santiago, Şili

Şilili aktör.

Tam adı Eugenio Francisco Reyes Morandé'dir. İlk kez 1989 yılında TVN kanalında yayınlanan Santa Teresa de Los Andes dizisiyle ekrana çıktı. İlk çıkışından itibaren kariyerinde başarılı birçok işe imza attı. 2017 yılında Sebastián Lelio'nun Oscar ödüllü filmi A Fantastic Woman'daki Marina'nın eski erkek arkadaşı Orlando (Daniela Vega) rolüyle uluslararası tanınırlık kazandı. 2007'de “El Baile” adlı TVN programında yer aldı ve yarışmayı kazandı. Francisco, Carmen Romero ile evli ve 3 çocuğu var.

Filmografi

2017 A Fantastic Woman
2016 Neruda
2015 The Club
2008 Secrets
2004 Machuca
2004 Days in the Country
2003 Buscando à la Señorita Hyde
2003 Subterra
2003 El Nominado
2001 Muertes a Medianoche
1999 Diplomatic Siege
1998 Enemigo de mi Enemigo
1997 Docteur Chance
1996 Mi Último Hombre
1990 La Telenovela Errante
1990 Hay Algo allá Afuera
1988 Ángeles

Televizyon

2017 Dime Quien Fue
2015 Matriarcas
2014 Vuelve temprano
2012 Pobre Rico
2011 El Laberinto de Alicia
2011 Prófugos (TV Dizisi)
2010 Conde Vrolok
2009 ¿Dónde está Elisa?
2008 Viuda Alegre
2007 Corazón de María
2006 Cómplices
2005 Los Capo
2004 Los Pincheira
2003 Puertas Adentro
2002 La Vida es una Lotería (TV Dizisi)
2001 Pampa Ilusión
2000 Romané
1999 La Fiera
1998 Iorana
1997 Oro Verde
1997 Sucupira, la comedia (TV Dizisi)
1996 Sucupira
1995 Estúpido Cupido
1994 Rompecorazón
1993 Jaque Mate
1992 Trampas y Caretas
1991 Volver a Empezar
1990 El Milagro de Vivir
1989 Santa Teresa de Los Andes (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Francisco Reyes Fotoğrafları

Francisco Reyes Haberleri