Franck Dubosc

Franck Dubosc

Franck Dubosc
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.11.1963

Doğum Yeri: Le Petit-Quevilly, Fransa

Fransız aktör, komedyen ve stand-up sanatçısı.

Filmografi

1985 À nous les garçons
1986 Justice de flic
1986 Félicien Grevèche
1986 Les gémeaux
1987 Coronation Street
1990 Des yeux couleur du temps
1991 Bergerac
1991 De l'autre côté du parc
1993 La tête en l'air
1993 Les yeux de Cécile
1994 Highlander: The Series
1994 Honorin et l'enfant prodigue
1995 Les Cinq Dernières Minutes
1997 Sans cérémonie
1997 Le serre aux truffes
1998 Le clone
1998 Charité biz'ness
1999 Les parasites
1999 Trafic d'influence
1999 Recto/Verso
1999 L'homme de ma vie
1999 Des amis de 20 ans
2000 Nos jolies colonies de vacances
2000 Elie annonce Semoun
2003 Elie annonce Semoun, la suite...
2004 Au secours, j'ai 30 ans!
2005 Iznogoud
2005 L'homme qui voulait passer à la télé
2005 La famille Zappon
2006 Camping
2007 Elie annonce Semoun, la suite de la suite
2008 Asterix at the Olympic Games
2008 Disco
2009 Incognito
2009 Cinéman
2010 Camping 2
2011 Le marquis
2011 Bienvenue à bord
2012 10 jours en or
2012 Plan de table
2012 Les seigneurs
2013 Boule & Bill
2014 Fiston
2014 Barbecue
2014 SMS
2015 Bis
2015 French Cuisine
2016 Les Visiteurs: La Révolution
2016 Finding Dory
2016 Camping 3

Video

2002 Élie Annonce Semoun
2002 Pour Toi, Public
2003 Élie Annonce Semoun, La Suite
2006 Pour Toi, Public 2
2007 Élie Annonce Semoun, La Suite De La Suite'

Tiyatro

2012 Inconnu À Cette Adresse

Gösteriler

1999 2003 J'vous ai pas raconté ?
2004 2006 Romantique
2008 2010 Il était une fois... Franck Dubosc
2013 2015 Franck Dubosc à l'état sauvage

Seslendirme

2003 Le Monde de Nemo
2010 Megamind
2012 Sammy 2
2016 Annie et Quincy Léo
2016 Le Monde de Dory

Görev Aldığı Yapımlar

Franck Dubosc Fotoğrafları

Franck Dubosc Haberleri