Franck Gastambide

Franck Gastambide

Franck Gastambide
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 31.10.1978

Doğum Yeri: Melun, Fransa

Fransız aktör, yönetmen ve senarist.

Pattaya (2016), Taxi 5 (2018) ve Les Kaïra (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Taxi 5
2016 Pattaya
2012 Porn in the Hood

Televizyon

2009 Kaïra Shopping (Mini Dizi)

Senaryo

2018 Taxi 5
2016 Pattaya
2012 Porn in the Hood

Televizyon

2009 Kaïra Shopping (Mini Dizi)

Oyuncu

2019 Acele Baba Aranıyor
2018 Belleville Cop
2018 Taxi 5
2017 Sahara
2017 L'embarras du choix
2017 La surface de réparation
2016 Pattaya
2016 Hibou
2016 Cigarettes et chocolat chaud
2015 Made in France
2015 I Kissed a Girl
2015 Rabid Dogs
2015 Good Luck Algeria
2014 Les Gazelles
2013 Vive la France
2012 Porn in the Hood
2011 De force
2011 De l'huile sur le feu
2010 Bacon on the Side

Televizyon

2013 Le débarquement
2012 Le Golden Show
2009 Kaïra Shopping (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Franck Gastambide Fotoğrafları

Franck Gastambide Haberleri

Portreler