François Arnaud

François Arnaud

François Arnaud
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.7.1985

Doğum Yeri: Montreal, Kanada

Fransız asıllı Kanadalı aktör. 

2007 yılında Montréal dramatique de d'art Konservatuvarı 'nda sahne üzerine eğitim alarak oyunculuğa başladı. TV dizisi The Borgias ile adını duyurduktan sonra sinemada 2009 yapımı Les Grandes Chaleurs'ta oynadı.

Filmografi

2018 Rapid Eye Movement
2018 She's in Portland
2017 Permission
2017 Origami
2016 The Man Who Was Thursday
2016 Jean of the Joneses
2015 Caesar
2015 The Girl King
2015 Rabid Dogs
2014 Amapola
2014 Big Sky
2013 Copperhead
2009 I Killed My Mother
2009 Heat Wave

Televizyon

2017 Schitt's Creek
2017 High School Lover (TV Filmi)
2017 Midnight, Texas
2015 X Company
2015 Blindspot
2011 The Borgias
2009 Yamaska
2008 Taxi 0-22
2008 The Double Life of Eleanor Kendall (TV Filmi)
2007 C.A.

Görev Aldığı Yapımlar

François Arnaud Fotoğrafları

Portreler