François Civil

François Civil

François Civil
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.1.1989

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu.

Derin Kabus (2014), Frank (2014) ve Molière (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bac Nord
2019 Aşkı Beklerken
2019 Hangi Kadın
2019 Mon inconnue
2019 Le chant du loup
2017 Burn Out
2017 Ce qui nous lie
2016 Five
2015 Made in France
2014 Les Baumettes (Kısa Film)
2014 Derin Kabus
2014 Frank
2013 Pour le rôle (Kısa Film)
2013 Fonzy
2013 Macadam Baby
2013 Son Moda Aşk
2012 Vacances (Kısa Film)
2012 Aşk Taktikleri
2011 Five (Kısa Film)
2011 Kadınlar
2011 Une pure affaire
2011 Nos résistances
2010 Bus Palladium
2009 Dans nos veines (Kısa Film)
2009 Omar (Kısa Film)
2008 Flirts (Kısa Film)
2008 Sur ta joue ennemie
2008 Soit je meurs, soit je vais mieux
2007 Molière
2005 Le cactus


Televizyon

2017 Calls
2017 Dix pour cent
2015 Casting(s)
2015 Virtuoso (TV Filmi)
2014 Golden Moustache (Mini Dizi)
2014 L'héritière (TV Filmi)
2014 Rosemary's Baby (Mini Dizi)
2013 Le clan des Lanzac (TV Filmi)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (Mini Dizi)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (Mini Dizi)
2011 Hard
2011 Emma (TV Filmi)
2011 Simple (TV Filmi)
2009 Enquêtes réservées
2008 P.J.
2007 Autopsy (TV Filmi)
2006 Louis la brocante

Görev Aldığı Yapımlar

François Civil Fotoğrafları

François Civil Haberleri