Frank Mosvold

Frank Mosvold

Frank Mosvold
Kurgu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.5.1965

Doğum Yeri: Oslo, Norveç

Norveçli senarist, yapımcı ve yönetmen.

Babson Üniversitesi ve Loyola Marymount Üniversitesi mezunudur. Elleville Elfrid (2020) ve Ella Bella Bingo (2020) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Ella Bella Bingo
2020 Elleville Elfrid
2006 Lonely 15
2005 Homolulu Show
2005 Christopher et Gordi
2002 Paresse
2000 De 7 dødssyndene

Kısa Film

2014 Bendik & monsteret
2010 Elleville Elfrid
2005 Christopher and Gordy
2004 Lonely 15
2004 The Homolulu Show
2002 Summer Blues
2000 Hjem til jul
2000 Likegyldighet
1999 Bølgene
1998 C-l-o-s-e-r
1997 Kysset som fikk snøen til å smelte
1994 Forsaken

Televizyon

2011 Ella Bella Bingo
2006 Hubert

Yapımcı

2020 Ella Bella Bingo
2020 Elleville Elfrid

Kısa Film

2014 Bendik & monsteret
2010 Elleville Elfrid
2005 Christopher and Gordy
2003 Stille Landskap
2002 Summer Blues
2000 Hjem til jul
2000 Likegyldighet
1999 Bølgene

Televizyon

2015 Ella Bella Bingo
2006 Hubert

Senaryo

2020 Ella Bella Bingo
2020 Elleville Elfrid

Kısa Film

2005 Christopher and Gordy
2002 Summer Blues
2000 Hjem til jul
2000 Likegyldighet
2000 De 7 dødssyndene
1999 Bølgene
1994 Forsaken

Televizyon

2015 Ella Bella Bingo

Görev Aldığı Yapımlar

Frank Mosvold Fotoğrafları

Portreler