Frank Sabatella

Frank Sabatella

Frank Sabatella
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 9.12.1973

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Shed (2019), Blood Night: The Legend of Mary Hatchet (2009) ve Children of the Witch (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Shed
2013 Children of the Witch (Kısa Film)
2012 The House That Cried Blood (Kısa Film)
2011 Night of the Pumpkin (Kısa Film)
2009 Blood Night: The Legend of Mary Hatchet
2005 A Little More (Kısa Video)

Yapımcı

2016 A Mermaid Tale (Kısa Film)
2013 Children of the Witch (Kısa Film)
2012 The House That Cried Blood (Kısa Film)
2011 Night of the Pumpkin (Kısa Film)
2009 Blood Night: The Legend of Mary Hatchet

Senaryo

2019 The Shed
2013 Children of the Witch (Kısa Film)
2012 The House That Cried Blood (Kısa Film)
2011 Night of the Pumpkin (Kısa Film)
2009 Blood Night: The Legend of Mary Hatchet

Oyuncu

2018 The Ranger

Televizyon

2019 Without Your Head

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kulübe, The Shed, 2019, Yönetmen, Senarist

Frank Sabatella Fotoğrafları

Frank Sabatella Haberleri