Franz Rogowski

Franz Rogowski

Franz Rogowski
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.2.1986

Doğum Yeri: Freiburg, Almanya

Alman aktör ve dansçı.

Uluslararası alanda başarılı bir film olan Victoria (2015) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Freaks Out
2018 Transit
2018 Radegund
2018 Lux: Krieger des Lichts
2018 In den Gängen
2018 Ich war zuhause, aber
2017 Tiger Girl
2017 Mutlu Son
2017 Fikkefuchs
2017 Figaros Wölfe
2016 Simulant (Kısa Film)
2015 Victoria
2015 Wer nie sein Brot mit Tränen aß (Kısa Film)
2015 Uns geht es gut
2013 Love Steaks
2011 Frontalwatte

Televizyon

2017 The Superhost (TV Filmi)
2015 Besuch für Emma (TV Filmi)
2014 Polizeiruf 110

Görev Aldığı Yapımlar

Franz Rogowski Fotoğrafları

Franz Rogowski Haberleri

Portreler