Fred Melamed

Fred Melamed

Fred Melamed
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 13.5.1956

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 1968 yılında 'On ne vit qu'une fois' dizisiyle başlamıştır. O tarihten bu yana 100'den fazla yapımda rol almıştır. Ciddi Bir Adam (2009), Bir Dünya ki... (2013), Lady Dynamite (2016-2017) ve Casual (2015-2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Marzipan
2020 Togetherish
2020 Shiva Baby
2019 Ölü Nöbeti
2019 Lying and Stealing
2018 Silver Lake
2018 Killer Black (Kısa Film)
2018 Beni Satan Casus
2018 Barking Mad
2018 Adaletsiz
2017 Lemon
2017 Chicanery
2017 99. Blok
2016 Kid Gambled (Kısa Film)
2016 Ave, César !
2015 You Are Whole (Kısa Film)
2015 The Dazzling Darling Sisters (Kısa Film)
2015 Raise the ToyGantic (Kısa Film)
2015 Kemik Balta
2014 Superior Living (Kısa Film)
2014 Get on Up, James Brown: une épopée américaine
2014 İki Aşk Arasında
2013 The Thanksgivukkah Movie Trailer (Kısa Film)
2013 HairBrained
2013 Blumenthal
2013 Bir Dünya ki...
2012 Fred Won't Move Out
2012 Diktatör
2012 A Very Tight Place (Kısa Film)
2011 Interpersonal Exopolitics (Kısa Film)
2009 Ciddi bir adam
2002 Hollywoodvari Bir Son
1991 Ombres et brouillard
1988 Le prix de la passion
1988 Bir Başka Kadın
1987 Şüphe
1987 Le dragueur
1987 Ishtar
1986 Manhattan Project
1986 Hannah ve Kızkardeşleri
1983 Lovesick

Televizyon

2021 Jake Kiehl
2020 WandaVision (Mini Dizi)
2020 Viral Vignettes
2020 Medical Police
2020 Superstore
2019 The Morning Show
2019 Black Monday
2018 Please Understand Me
2018 Life in Pieces
2018 Casual
2017 Trial & Error
2017 Fargo
2017 Dan Is Dead
2017 Atwill at Large
2017 Lady Dynamite
2017 Brooklyn Nine-Nine
2016 Now We're Talking
2016 New Girl
2016 Blunt Talk
2015 Zero Punctuation (Mini Dizi)
2015 Married
2015 House of Lies
2015 Girls
2015 Childrens Hospital
2014 Smart Pipe (Mini Dizi)
2014 Benched
2014 The Crazy Ones
2014 The Good Wife
2013 Two Wrongs (TV Filmi)
2013 Bubala Please (Mini Dizi)
2011 Curb Your Enthusiasm
2011 Angry Old Man & Gay Teenage Runaway
2010 New York - Unité spéciale
2010 New York - Police judiciaire
2005 Wonder Choux !
1998 The 1998 US Open Tennis Championships (Mini Dizi)
1998 Biography (Belgesel)
1993 Late Show with David Letterman
1992 FTL Newsfeed
1990 America Tonight
1989 USA Up All Night
1989 Another World
1975 The NFL Today
1968 On ne vit qu'une fois

Seslendirme

2021 Rumble
2016 Passengers
2014 Yetişkin Çaylaklar

Televizyon

2019 Yaz Kampı Adası (Mini Dizi)
2019 Room 104 (Anlatıcı)
2018 Adventure Time avec Finn et Jake (Mini Dizi)
2016 The Detour
2012 30 Rock
2001 Courage le chien froussard

Video Oyunu

2018 Fallout 76
2018 Adventure Time: Pirates of the Enchiridion
2014 Diablo III: Reaper of Souls
2013 Grand Theft Auto V
1999 The Multipath Adventures of Superman
1997 NCAA Football 98

Görev Aldığı Yapımlar

Fred Melamed Fotoğrafları

Fred Melamed Haberleri