Frédéric Pierrot

Frédéric Pierrot

Frédéric Pierrot
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.09.1960

Doğum Yeri: Boulogne-Billancourt, Fransa

Fransız oyuncu.

Polis (2011), Genç ve Güzel (2013) ve Napolyon'un Sırrı (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Seize printemps
2019 Persona non grata
2019 Kural Dışı
2019 Anne
2018 Yüzleşme
2018 Place publique
2018 À 2 heures de Paris
2017 Espéces menacées
2017 Luna
2016 Port Bou (Kısa Film)
2016 Chocolat
2015 Toute première fois
2015 Road Games
2015 Marguerite et Julien
2015 Les bêtises
2015 Bal de famille (Kısa Film)
2015 Anton Tchékhov 1890
2014 L'Année prochaine
2013 Portraits de maîtresses (Kısa Film)
2013 Le prochain film
2013 Genç ve Güzel
2012 Popüler
2012 La cerise sur le gâteau
2011 Yaşam Savaşı
2011 Polis
2011 En ville
2011 Au cas où je n'aurais pas la palme d'or
2010 Sans queue ni tête
2010 Elle s'appelait Sarah
2008 Seni O Kadar Çok Sevdim ki...
2008 Revenir (Kısa Film)
2008 Les couillus (Kısa Film)
2008 Le soleil des ternes (Kısa Film)
2008 Bana yağmurdan bahsedin
2007 Très bien, merci
2007 Les fourmis rouges
2006 Demain la veille (Kısa Film)
2005 Rosa (Kısa Film)
2005 La ravisseuse
2005 Journées froides qui menacent les plantes
2005 Avant l'oubli
2005 À corps défendant
2004 Kadın Tuzağı
2004 Holy Lola
2004 Grossesse nerveuse (Kısa Film)
2004 Geri Döndüler
2004 Dans tes rêves (Kısa Film)
2004 Clara et moi
2003 Napolyon'un Sırrı
2003 Inquiétudes
2003 Cette femme-là
2002 Va, petite!
2002 Les diables
2001 Une hirondelle a fait le printemps
2001 La fille de son père
2001 Imago
2001 Courts mais Gay: Tome 1
2000 Nisan Devrimi
2000 La vie moderne
1998 Disparus
1998 Dis-moi que je rêve
1998 Ça ne se refuse pas
1998 Aniel (Kısa Film)
1998 À vendre
1997 Port Djema
1997 Les sanguinaires
1997 Inside/Out
1997 Au bord de l'autoroute (Kısa Film)
1997 Artemisia
1996 Yüzbaşı Conan
1996 Rien dans le ventre (Kısa Film)
1996 Les aveux de l'innocent
1996 For Ever Mozart
1996 Erkeğim
1995 Ülke ve Özgürlük
1995 Circuit Carole
1994 Comme un dimanche (Kısa Film)
1993 Les arpenteurs de Montmartre
1993 Comment font les gens
1992 L.627
1991 La neige et le feu
1989 La vie et rien d'autre
1989 Constance (Kısa Film)
1989 Comme d'habitude (Kısa Film)
1987 Papillon du vertige
1986 Manège (Kısa Film)

Televizyon

2021 Le bruit des trousseaux (TV Filmi)
2021 En Thérapie
2020 50 nuances de Grecs (Seslendirme)
2019 La Vie de Château (Kısa Film)
2018 Une vie après (TV Filmi)
2018 Nox (Mini Dizi)
2018 Fiertés (Mini Dizi)
2017 À la dérive (TV Filmi)
2016 Tuer un homme (TV Filmi)
2015 Boulevard du Palais
2015 Les Revenants
2014 Rosemary's Baby (Mini Dizi)
2012 L'innocent (TV Filmi)
2012 Eléonore, l'intrépide (TV Filmi)
2011 Qui sème le vent (TV Filmi)
2010 Tango
2010 Les frileux (TV Filmi)
2010 Histoires de vies
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV Filmi)
2007 Tragédie en direct (TV Filmi)
2007 Opération Turquoise (TV Filmi)
2007 Epuration (TV Filmi)
2006 On a volé la Joconde (TV Filmi)
2006 L'état de Grace (Mini Dizi)
2006 Harkis (TV Filmi)
2006 Aller simple (TV Filmi)
2005 Maternité
2005 Le mystère Alexia (TV Filmi)
2005 Le bal des célibataires (TV Filmi)
2004 La fuite de Monsieur Monde (TV Filmi)
2003 Quelques jours entre nous (TV Filmi)
2002 Le grand patron
2001 Les alizés (TV Filmi)
1999 Fleurs de sel (TV Filmi)
1999 Chasseurs d'écume (Mini Dizi)
1999 L'histoire du samedi
1998 2000 vu par... Une collection internationale (Mini Dizi)
1996 Les Alsaciens: ou les deux Mathilde (Mini Dizi)
1995 Maigret
1995 Combats de femme
1993 Le siècle des lumières (Mini Dizi)
1989 Haute tension

Görev Aldığı Yapımlar

Frédéric Pierrot Fotoğrafları

Frédéric Pierrot Haberleri