Freida Pinto

Freida Pinto

Freida Pinto
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.10.1984

Doğum Yeri: Mumbai,Maharashtra, Hindistan

Hint'li aktris ve profesyonel model. En iyi bilinen rolü Slumdog Millionaire filmindeki Latika rolüdür. Bu filmde BAFTA En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.


Filmografi:
1999 Maverra Polis Hintçe
1996 Arkadaş Ruhu Katherina İngilizce
1997 Lide Lisa Fransızca Josh'un arkadaşı
2000 Ölümcül Tuzak Rachel İngilizce
2008 Milyoner Latika İngilizce & Hintçe Slumdog Crorepati in Hindi
2011 Maymunlar Cehennemi: Başlangıç Caroline İngilizce Rise of the Planet of the Apes
2011 Immortals-War of Gods
2011 Black Gold Prenses Leyla İngilizce

Görev Aldığı Yapımlar

Freida Pinto Fotoğrafları

Freida Pinto Haberleri