Freya Mavor

Freya Mavor

Freya Mavor
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.8.1993

Doğum Yeri: Glasgow, İskoçya

İskoç aktris ve model.

Edinburgh'ta Aşk (2013) filmi ve The White Queen (2013) mini dizisindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Balance, Not Symmetry
2018 L'Empereur de Paris
2018 Trautmann
2018 Garantili Ölüm (Yoksa Paran İade)
2017 Modern Life Is Rubbish
2017 Winning Marge (Kısa Film)
2017 The Sense of an Ending
2016 Cézanne et moi
2016 Ils sont partout
2015 Arabadaki Gözlüklü ve Silahlı Kadın
2013 Edinburgh'ta Aşk
2013 Aşkta Mutlu Son Yoktur
2011 Disco (Kısa Film)

Televizyon

2018 Il était une seconde fois
2018 The ABC Murders (Mini Dizi)
2015 Casting(s)
2015 Virtuoso (TV Filmi)
2014 New Worlds (Mini Dizi)
2013 The White Queen (Mini Dizi)
2012 Skins

Görev Aldığı Yapımlar

Freya Mavor Fotoğrafları

Portreler