Funda Güray

Funda Güray

Funda Güray
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.7.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi mezunudur. Güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2010 yılında Küçük Kadınlar dizisi ile kariyerine adım atmıştır.

Filmografi

2018 İstanbul Muhafızları

Televizyon

2017 Seni Kimler Aldı
2016 Sahipli (TV Filmi)
2016 Kaçın Kurası
2016 Bünyamin (TV Filmi)
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2014 Ruhumun Aynası
2016 Paramparça
2013 Sevdaluk
2011 Bir Ömür Yetmez
2010 Küçük Kadınlar

Görev Aldığı Yapımlar

Funda Güray Fotoğrafları

Portreler