Gabriel Bateman

Gabriel Bateman

Gabriel Bateman
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 10.9.2004

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Gabriel Michael Bateman'dir ve Gabe takma adını da kullanmaktadır. Işıklar Sönünce (2016), Child's Play (2019) ve Benji (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Man of the Harvest (Kısa Film)
2020 Unhinged
2020 Think Like a Dog
2019 Robert the Bruce
2019 Playmobil: The Movie (Seslendirme)
2019 Child's Play
2018 Saint Judy
2018 Benji
2016 Wolfie's Just Fine: A New Beginning (Kısa Video)
2016 Lights Out: YouTube Space New York (Kısa Film)
2016 Işıklar Sönünce
2015 Band of Robbers
2015 Checkmate
2014 Annabelle
2013 The Park Bench (Kısa Film)
2012 George Biddle, CPA

Televizyon

2021 The Mosquito Coast
2021 Cipher (TV Filmi)
2018 The Dangerous Book for Boys
2017 Outcast
2016 Mamma Dallas (TV Filmi)
2016 American Gothic
2015 Your Family or Mine
2015 Wicked City
2015 Code Black
2015 Stalker
2014 Petals on the Wind (TV Filmi)
2014 Maker Shack Agency
2014 Grey's Anatomy

Görev Aldığı Yapımlar

Gabriel Bateman Fotoğrafları

Gabriel Bateman Haberleri

Portreler