Gabriel Rush

Gabriel Rush

Gabriel Rush
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1998

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

İlk rolünü 2009 yılı yapımı Borrowed Dog kısa filminde oynadı. İlk ciddi rolünü ise Law & Order: Special Victims Unit dizisinde oynarken ilk uzun metraj çalşıması ise Moonrise Kingdom sinema filmidir. Bir Zamanlar New York (2013), Büyük Budapeşte Oteli (2014) filmleri ve Gotham (2014) dizisindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Suç Kraliçeleri
2019 Korku Hikayeleri
2018 The Verge (Kısa Film)
2017 80 Minutes (Kısa Film)
2017 Far from the Tree (Kısa Film)
2016 Christmas All Over Again
2016 Little Boxes
2015 Frog (Kısa Film)
2015 No Letting Go
2015 Jammin with Freshie (Kısa Film)
2015 The Grief of Others
2014 A Little Game
2014 Büyük Budapeşte Oteli
2013 Mastodon (Kısa Film)
2013 Bir Zamanlar New York
2012 Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Seslendirme)
2012 Cousin Ben Troop Screening with Jason Schwartzman (Kısa Film)
2012 Moonrise Kingdom
2010 Stealing Suburbia (Kısa Film - Seslendirme)
2009 Borrowed Dog (Kısa Film)

Televizyon

2017 Neverland the LARP Sitcom
2017 Better Call Saul
2017 TURN
2016 Madam Secretary
2014 Gotham
2014 Blue Bloods
2011 The Sacrificial Lamb (TV Filmi)
2011 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

Gabriel Rush Fotoğrafları

Gabriel Rush Haberleri

Portreler