Gabriela Cowperthwaite

Gabriela Cowperthwaite

Gabriela Cowperthwaite
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1949

Doğum Yeri: Denver, ABD

ABD'li senarist, yapımı ve yönetmen.

Kara Balık (2013), Sadakat Yolunda (2017) ve City Lax: An Urban Lacrosse Story (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Friend
2017 Sadakat Yolunda
2013 Kara Balık (Belgesel)
2010 City Lax: An Urban Lacrosse Story (Belgesel)

Yapımcı

2013 Kara Balık (Belgesel)
2003 Animal Nightmares (Mini Dizi)
1998 Intimate Colors (Belgesel)

Televizyon

2010 City Lax: An Urban Lacrosse Story (Belgesel)
2006 Shootout! (Belgesel)
2004 Wild West Tech (Belgesel)

Senaryo

2013 Kara Balık (Belgesel)
2003 Animal Nightmares (Mini Dizi)

Televizyon

2004 Wild West Tech (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Gabriela Cowperthwaite Fotoğrafları

Gabriela Cowperthwaite Haberleri

Portreler