Gabriela Maria Schmeide

Gabriela Maria Schmeide

Gabriela Maria Schmeide
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.7.1965

Doğum Yeri: Bautzen, Almanya

Alman oyuncu.

Beyaz Bant (2009), Halbe Treppe (2002) ve Die Polizistin (2000) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Hannes
2019 Oyunbozan
2018 Am Ende ist man tot
2017 In Zeiten des abnehmenden Lichts
2015 Frau Müller muss weg!
2012 Ruhm
2012 Bis zum Horizont, dann links!
2010 Kral Henry
2010 Die Friseuse
2009 Beyaz bant
2008 Stella und der Stern des Orients
2008 Finnischer Tango
2008 8 min (Kısa Film)
2006 Elbe
2006 Die Wolke
2005 Im Schwitzkasten
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
2002 Mein erstes Wunder
2002 Halbe Treppe
2002 Große Mädchen weinen nicht
2002 Ein Bad voll Liebe (Kısa Film)

Televizyon

2018 Der Prag-Krimi
2018 Das Märchen von der Regentrude (TV Filmi)
2016 Wellness für Paare (TV Filmi)
2016 Der letzte Cowboy (Mini Dizi)
2015 Tatort
2012 Allerleirauh (TV Filmi)
2009 Die Drachen besiegen (TV Filmi)
2008 Polizeiruf 110
2008 Patchwork (TV Filmi)
2008 Guter Junge (TV Filmi)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV Filmi)
2007 Krauses Fest (TV Filmi)
2007 Die Weihnachtswette (TV Filmi)
2007 Die Flucht (TV Filmi)
2007 Der Dicke
2007 Bella Block
2006 Heimatgeschichten
2006 Dresden (TV Filmi)
2006 Die Abrechnung (TV Filmi)
2006 Der letzte Zeuge
2005 Liebe Amelie (TV Filmi)
2005 Kanzleramt
2003 Leben wäre schön (TV Filmi)
2003 Der Aufstand (TV Filmi)
2001 Nicht ohne dich (TV Filmi)
2000 Lieb mich! (TV Filmi)
2000 Die Polizistin (TV Filmi)
1998 Achterbahn

Görev Aldığı Yapımlar

Gabriela Maria Schmeide Fotoğrafları

Gabriela Maria Schmeide Haberleri

Portreler