Gaia Weiss

Gaia Weiss

Gaia Weiss
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.8.1991

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız model ve aktris.

2013 yapımı Mary Queen of Scots, The Legend of Hercules, Vikingler ve Serial Teachers 2 filmleriyle tanınmıştır.

Gaia Weiss, Fransız-Polonyalı bir aileden doğdu. Üç yaşındayken bale dersleri aldı ve başarılı bale dansçısı oldu. Cours Florent ve Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'ne katıldı.

Filmografi

2017 C'est beau la vie quand on y pense
2016 Overdrive
2015 Serial Teachers 2
2014 The Legend of Hercules
2013 Bianca come il latte, rossa come il sangue
2013 Mary Queen of Scots
2012 La Nuit

Televizyon

2016 Outlander
2014 Vikings

Görev Aldığı Yapımlar

Gaia Weiss Fotoğrafları

Gaia Weiss Haberleri

Portreler