Gamze Dar

Gamze Dar

Gamze Dar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1983

Doğum Yeri: Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önce Yabancı Damat, Sessiz Fırtına, Muhteşem Yüzyıl, Yedi Güzel Adam ve Eve Dönüş gibi projelerde rol almıştır.

Oyuncu koçu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Filmografi

2019 Fırtına Murat En Uzun Gece

Televizyon

2018 Çukur
2015 Eve Dönüş
2013 Muhteşem Yüzyıl
2007 Sessiz Fırtına
2004 Yabancı Damat

Görev Aldığı Yapımlar

Gamze Dar Fotoğrafları

Gamze Dar Haberleri