Gamze Karaduman

Gamze Karaduman

Gamze Karaduman
Oyuncu

Doğum Yeri: İstanbul

Türk oyuncu. 


Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Sırasıyla Avrupa Yakası, Bıçak Sırtı, Güldünya, Merhaba Hayat ve Aramızda Kalsın dizilerinde oynamış ve halen Aramızda Kalsın dizisinde Arife tiplemesi ile oyunculuğuna devam etmektedir.

Filmografi

Dizi
Avrupa Yakası, 2004
Bıçak Sırtı, 2007
Güldünya, 2009
Merhaba Hayat, 2012
Aramızda Kalsın, 2013 -

Reklam
Tofita, 2012

Görev Aldığı Yapımlar

Gamze Karaduman Fotoğrafları

Gamze Karaduman Haberleri

Portreler