Garret Dillahunt

Garret Dillahunt

Garret Dillahunt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.11.1964

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Garret Lee Dillahunt'tur. Washington Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunudur. Daha sonra New York Üniversitesi'ne gitmiş ve burada oyunculuk bölümünü bitirmiştir. 12 Yıllık Esaret (2013), Deadwood (2004-2005), İhtiyarlara Yer Yok (2007) ve Raising Hope (2010-2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Ambulans
2021 Blonde
2022 The Long Home
2021 Ölüler Ordusu
2020 Sergio
2018 Dul Kadınlar
2018 Rounding Third
2018 Braven
2017 Direksiyondaki Adam
2017 The Good Time Girls (Kısa Film)
2016 Jeu trouble
2015 Beast
2015 Thrilling Adventure Hour Live
2014 Güneşe Karşı
2014 Just Before I Go
2013 Houston
2013 The Scribbler
2013 12 Yıllık Esaret
2012 Any Day Now
2012 Revenge For Jolly!
2012 Killing Them Softly
2012 Tetikçiler
2012 Headhunter
2010 Kaplan Kapanı
2010 Gerçeğin Parçaları
2010 Amigo
2010 Oliver Sherman
2009 Water Pills (Kısa Film)
2009 Soldaki Son Ev
2009 The Road
2009 One Night Only (Kısa Film)
2008 Pretty Bird
2008 John's Hand (Kısa Film)
2007 İhtiyarlara Yer Yok
2007 Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2001 The Believer
2000 By Courier (Kısa Film)
1998 Last Call

Televizyon

2021 Fear the Walking Dead
2019 Deadwood (TV Filmi)
2018 The Guest Book
2018 The Gifted
2017 Monsters of God (TV Filmi)
2017 The Mindy Project
2017 Arkansas Traveler
2017 Kör Nokta
2017 Hand of God
2015 Brooklyn Nine-Nine
2015 Justified
2014 Elementary
2014 Paloma
2014 Raising Hope
2013 Newsreaders
2013 Burn Notice
2012 TallhotBlond (TV Filmi)
2011 Memphis Beat
2011 Alphas
2010 Gary Unmarried
2010 The Glades
2009 Criminal Minds
2009 Life
2009 Lie to Me
2009 Law & Order: Special Victims Unit
2009 White Collar
2009 Kanıt Peşinde
2009 Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2007 The Line-Up (TV Filmi)
2007 John from Cincinnati
2007 Damages
2006 Numb3rs
2006 Law & Order
2006 The Book of Daniel
2006 ER
2006 The 4400
2005 CSI: NY
2005 The Inside
2005 Deadwood
2004 Mr. Ed (TV Filmi)
2004 A Minute with Stan Hooper
2001 Leap Years
1998 Remembering Sex (TV Filmi)
1998 The X-Files
1998 Seven Days
1998 Millennium
1998 Maximum Bob
1996 NYPD Blue
1994 One Life to Live

Görev Aldığı Yapımlar

Garret Dillahunt Fotoğrafları

Garret Dillahunt Haberleri