Garrett Hedlund

Garrett Hedlund

Garrett Hedlund
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.9.1984

Doğum Yeri: Minnesota, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Garrett John Hedlund'dur. Çocukluğunu Minnesota'daki bir çiftlikte geçirmiş ve on dört yaşında annesiyle birlikte Arizona'ya taşınmıştır. Orada oyunculuk dersleri almaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra Los Angeles'a gidip oyunculuk kariyerine başladı. Oyunculuğa ilk kez 2004 yılı yapımı Troy filmiyle başlamıştır. Eragon (2006), Dört Kardeş (2005) ve Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Dirt Music
2019 Dreamland
2019 Triple Frontier
2018 Lucero: Long Way Back Home (Kısa Film)
2018 Tocsin (Kısa Film)
2018 Burden
2017 Mudbound
2016 Billy Lynn's Long Halftime Walk
2015 Mojave
2015 Pan
2014 Lullaby
2014 Unbroken
2013 Inside Llewyn Davis
2012 On the Road
2010 Tron: Legacy
2010 Country Strong
2007 Georgia Rule
2007 Death Sentence
2006 Eragon
2005 Dört Kardeş
2004 Friday Night Lights
2004 Troy

Televizyon

2018 Mosaic
2011 When I Was 17

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Mosaic
2006 Eragon

Görev Aldığı Yapımlar

Garrett Hedlund Fotoğrafları

Garrett Hedlund Haberleri