Garrett Hedlund

Garrett Hedlund

Garrett Hedlund
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.9.1984

Doğum Yeri: Minnesota, ABD

ABD'li aktör.

Eragon, Dört Kardeş ve Tron Efsanesi filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır. 

Garrett Hedlund, Minnesota'da Kristi ve Robert'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Ondan büyük Nathaniel ve Amanda adlı iki kardeşi vardır. Küçüklüğünü Minnesota'daki bir çiftlikte geçirmiş ve ondört yaşında annesiyle birlikte Arizona'ya taşınmıştır. Orada oyunculuk dersleri almaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra Los Angeles'a gidip oyunculuk kariyerine başladı. İlk filmi 2004'te çekilen ve Brad Pitt'in kuzenini canlandırdığı Troy'dur.

Filmografi

2018 Burden 
2017 Mudbound 
2016 Billy Lynn's Long Halftime Walk 
2015 Mojave 
2015 Pan 
2014 Lullaby 
2014 Unbroken 
2013 Inside Llewyn Davis 
2012 On the Road 
2010 Tron: Legacy 
2010 Country Strong 
2007 Georgia Rule 
2007 Death Sentence 
2006 Eragon 
2005 Four Brothers 
2004 Troy 
2004 Friday Night Lights 

Televizyon

2018 Mosaic
2011 When I Was 17

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Mosaic
2006 Eragon

Görev Aldığı Yapımlar

Garrett Hedlund Fotoğrafları

Garrett Hedlund Haberleri