Gary Lucchesi

Gary Lucchesi

Gary Lucchesi
Yapımcı

Doğum Tarihi: 1.1.1955

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

1997'de Lakeshore Entertainment'ın başkanı Amerikalı film yapımcısı, William Morris Ajansı'nda kariyerine başladı.Susan Sarandon, Kevin Costner, Michelle Pfeiffer and John Malkovich gibi sanatçıları temsil etti.

Filmografisi 

 2010'lar

  • Brilliant, 2012
  • Gone 2012
  • Underworld: New Dawn, 2011 
  • One for the Money, 2012
  • The Lincoln Lawyer, 2011
2000'ler
  • Fame, 2009
  • Gamer, 2009
  • The Ugly Truth, 2009
  • Crank: High Voltage, 2009
  • Underworld: Rise of the Lycans, 2009
  • The Midnight Meat Train, 2008
  • Pathology, 2008
  • Elegy, 2008
  • Untraceable, 2008
  • Henry Poole is Here, 2008
  • She's the Man, 2007
  • Feast of Love, 2007
  • Blood and Chocolate, 2007
  • The Dead Girl, 2006
  • The Last Kiss, 2006 
  • The Covenant, 2006
  • Crank, 2006
  • She's the Man, 2006
  • Underworld: Evolution, 2006
  • Æon Flux, 2005
  • The Exorcism of Emily Rose, 2005
  • Undiscovered, 2005
  • The Cave, 2005
  • Million Dollar Baby, 2004
  • Suspect Zero, 2004
  • Madhouse, 2004
  • Wicker Park, 2004
  • Underworld, 2003
  • The Human Stain, 2003
  • The Mothman Prophecies, 2002
  • Wild Iris, 2001
  • The Gift, 2000
  • Autumn in New York, 2000
  • The Next Best Thing, 2000
  • Passion of Mind, 2000
1990'lar
  • Runaway Bride, 1999
  • Vendetta, 1999
  • Just the Ticket, 1999
  • Andrew Lloyd Webber: The Royal Albert Hall Celebration, 1998
  • Breast Men, 1997
  • Gotti 1996
  • Primal Fear, 1996
  • Three Wishes, 1995
  • Virtuosity, 1995
  • Jennifer Eight, 1992

Görev Aldığı Yapımlar

Gary Lucchesi Fotoğrafları

Gary Lucchesi Haberleri