Gary Sinise

Gary Sinise

Gary Sinise
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 17.3.1955

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 

Tam adı Gary Alan Sinise'dir. Forrest Gump'ta canlandırdığı Teğmen Don Taylor rolüyle Oscar'a aday olmuş, Truman dizisinde canlandırdığı Henry S. Truman karakteriyle Altın Küre ödülü kazanmıştır. Yeşil Yol (1999), Forrest Gump (1994), Apollo 13 (1995) ve özellikle CSI: NY (2004-2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Good Joe Bell
2020 Aşka İnan
2019 SGT. Will Gardner
2015 Beyond Glory
2014 Kaptan Amerika: Kış Askeri (Anlatıcı)
2013 CSI: NY - The Final Season: A Day Off With (Kısa Video)
2009 Beyond All Boundaries (Kısa Film - Seslendirme)
2008 CSI: NY (Video Oyunu – Seslendirme)
2006 Çılgın Dostlar (Seslendirme)
2005 Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D (Kısa Belgesel - Seslendirme)
2004 The Big Bounce
2004 Gizemli Parçalar
2003 Mission: Space (Kısa Film)
2003 İnsan Lekesi
2002 Made-Up
2002 Hideous Man (Kısa Film)
2002 A Gentleman's Game
2001 İki Yüzlü
2000 Soygun
2000 Görev: Mars
2000 Bruno
1999 Yeşil Yol
1999 All the Rage
1998 Yılan Gözler
1996 Fidye
1996 Albino Alligator
1995 Hızlı ve Ölü
1995 Apollo 13
1994 Forrest Gump
1993 Jack the Bear
1992 Of Mice and Men
1992 A Midnight Clear
1978 Bir Düğün

Televizyon

2017 Criminal Minds: Beyond Borders
2015 Criminal Minds
2013 Kanıt Peşinde
2013 CSI: NY
2005 CSI: Miami
2003 Fallen Angel (TV Filmi)
2002 Path to War (TV Filmi)
1999 That Championship Season (TV Filmi)
1997 George Wallace (Mini Dizi)
1995 Truman (TV Filmi)
1995 Frasier (Seslendirme)
1994 The Stand (Mini Dizi)
1993 The Witness (Kısa Film)
1990 Hunter
1989 The Final Days (TV Filmi)
1989 My Name Is Bill W. (TV Filmi)
1987 Crime Story
1984 Family Secrets (TV Filmi)
1991 American Playhouse
1980 Knots Landing

Yönetmen

1992 Of Mice and Men
1988 Miles from Home

Televizyon

1991 China Beach
1989 Thirtysomething
1987 Crime Story

Yapımcı

2009 Brother at War (Belgesel)
2001 İki Yüzlü
1992 Of Mice and Men

Televizyon

2017 Criminal Minds: Beyond Borders
2013 CSI: NY
1999 That Championship Season (TV Filmi)

Senaryo

2013 CSI: NY

Görev Aldığı Yapımlar

Gary Sinise Fotoğrafları

Gary Sinise Haberleri