Gaspard Ulliel

Gaspard Ulliel

Gaspard Ulliel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.11.1984

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktör.

2014 yılı yapımı Saint Laurent, 2006 yılı yapımı Paris, Seni Seviyorum ve 2007 yılı yapımı Hannibal Doğuyor filmleriyle tanınmıştır. Ulliel bu filmde Hannibal Lecter karakterinin çocukluğunu ve gençliğini oynadı.

Filmografi

2018 Un peuple et son roi
2018 Les confins du monde
2018 Eva
2017 Ordeal (Kısa Film)
2017 9 doigts
2016 Alt Tarafı Dünyanın Sonu
2016 Muhteşem Loie
2014 Saint Laurent
2013 The American Tetralogy (Video)
2012 Mes amours décomposé (Kısa Film)
2012 Tu honoreras ta mère et ta mère
2011 Aşk Sanatı
2010 La princesse de Montpensier
2009 Ultimatum
2009 The Vintner's Luck
2009 Le premier cercle
2008 Un barrage contre le Pacifique
2008 La troisième partie du monde
2007 L'inconnu (Kısa Film)
2007 Hannibal Doğuyor
2007 Jacquou le croquant
2006 Paris, Seni Seviyorum
2005 La maison de Nina
2004 Le dernier jour
2004 Kayıp Nişanlı
2004 The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
2003 Yoldan Çıkanlar
2002 Embrassez qui vous voudrez
2001 Belphégor - Le fantôme du Louvre
2001 Kurtların Kardeşliği
1999 Alias (Kısa Film)

Televizyon

2018 Il était une seconde fois
2017 Calls
2016 Vadim Mister Cool (TV Filmi - Seslendirme)
2015 Démons (TV Filmi)
2009 Myster Mocky présente (Kısa Dizi)
2004 Navarro
2001 L'oiseau rare (TV Filmi)
2000 Julien l'apprenti (TV Filmi)
1999 Juliette (TV Filmi)
1999 La bascule (TV Filmi)
1999 Le refuge
1998 Bonnes vacances (TV Filmi)
1997 Mission protection rapprochée

Görev Aldığı Yapımlar

Gaspard Ulliel Fotoğrafları

Gaspard Ulliel Haberleri