Gavin Hood

Gavin Hood

Gavin Hood
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 12.5.1963

Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika

Güney Afrikalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tsotsi (2005), A Reasonable Man (1999) ve Ölüm Emri (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Ölüm Emri
2013 Uzay Oyunları
2004 In Enemy Hands
1999 Traitor's Heart
1999 A Reasonable Man
1998 Operation Delta Force 3: Clear Target
1998 Beings
1995 The Redemption: Kickboxer 5 (Video)
1995 Human Timebomb (Video)
1994 Project Shadowchaser II
1991 The Sheltering Desert
1991 Curse III: Blood Sacrifice
1991 American Kickboxer

Televizyon

2004 Stargate SG-1
2004 King Solomon's Mines (Mini Dizi)
1997 Operation Delta Force 2: Mayday (TV Filmi)
1996 Rhodes (Mini Dizi)
1993 The Game

Yönetmen

2019 Resmi Sırlar
2015 Ölüm Emri
2013 Uzay Oyunları
2009 X-Men Başlangıç: Wolverine
2007 Yargısız infaz
2005 Tsotsi
2001 W pustyni i w puszczy
1999 A Reasonable Man
1998 The Storekeeper (Kısa Film)

Televizyon

2011 Breakout Kings
2010 Tough Trade (TV Filmi)
2002 W pustyni i w puszczy (Mini Dizi)

Yapımcı

1999 A Reasonable Man
1998 The Storekeeper (Kısa Film)

Televizyon

2011 Breakout Kings

Senaryo

2019 Resmi Sırlar
2013 Uzay Oyunları
2005 Tsotsi
2001 W pustyni i w puszczy
1999 A Reasonable Man
1998 The Storekeeper (Kısa Film)

Televizyon

2002 W pustyni i w puszczy (Mini Dizi)
1993 52 Regent East

Görev Aldığı Yapımlar

Gavin Hood Fotoğrafları

Gavin Hood Haberleri