Gaye Turgut

Gaye Turgut

Gaye Turgut
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.6.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Gaye Turgut Evin'dir. Beykent Üniversitesi'nde çift dalda eğitim alarak Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü ve Sinema-TV bölümlerinden mezun olmuştur.

Oyunculukla ilgilenmeye anaokulunda yaratıcı drama ve dans çalışmalarına katılarak başlamıştır. Okulun tiyatro grubunda yer alıp Cumhuriyetin 75. yıl çalışmalarında Bayrağımızın Gölgesinde adlı oyunla MEB başarı ödülünü almıştır.

Filmografi

2019 Ne Olur Gitme
2010 72. Koğuş

Televizyon

2017 Savaşçı
2014 Beni Affet
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV Programı)
2012 Yamak Ahmet
2010 Yahşi Cazibe
2010 Türk Malı
2010 Kanıt
2010 Akasya Durağı
2008 Her Halimle Sev Beni
2005 Beşinci Boyut
2002 Sevgi Ana

Görev Aldığı Yapımlar

Gaye Turgut Fotoğrafları

Gaye Turgut Haberleri

Portreler