Genevieve Buechner

Genevieve Buechner

Genevieve Buechner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.10.1991

Doğum Yeri: Edmonton, Kanada

Kanadalı aktris.

Tam adı Genevieve Sterling Buechner'dir. Sarkıcı Tea Buechner'in kızıdır. Küçük yaşından itibaren oyuncu olmak üzere yetiştirildi. Vancouver Youth Theatre'de tiyatro eğitimi aldı. İlk kez 2002 yılında 11 yaşındayken Jeremiah isimli bir dizide rol alarak oyunculuğa adım attı. Hemen ardından aynı yıl Saint Monica isimli bir filmde rol alarak sinemaya da el atmış oldu.

Filmografi

2017 The Hollow Child
2016 Counter Act (Kısa Film)
2016 PLAN b (Kısa Video)
2015 G.U.M. (Kısa Film)
2014 Mimi & Me (Kısa Film)
2014 Eğer Yaşarsam
2014 The Dark Place
2013 If I Had Wings
2011 Judas Kiss
2010 Daydream Nation
2009 Courage
2009 Kana Susadım
2006 Mount Pleasant
2005 Bob the Butler
2004 Son Kurgu
2003 Princess Castle (Kısa Film)
2002 Saint Monica

Televizyon

2018 Doğaüstü
2018 UnREAL
2018 Gizli Dosyalar
2017 The Celebrity Perspective
2016 The 100
2016 iZombie
2015 Turkey Hollow Kasabası (TV Filmi)
2015 My Life as a Dead Girl
2014 Girlfriends' Guide to Divorce
2013 One Foot in Hell (TV Filmi)
2013 Eve of Destruction (Mini Dizi)
2012 Emily Owens M.D.
2011 R.L. Stine's The Haunting Hour
2011 The Killing
2011 Heavenly (TV Filmi)
2011 Good Morning, Killer (TV Filmi)
2011 Finding a Family (TV Filmi)
2011 Girl Fight (TV Filmi)
2010 Fringe
2010 Caprica
2010 Bond of Silence (TV Filmi)
2010 Elopement (TV Filmi)
2009 Come Dance at My Wedding (TV Filmi)
2008 Desperate Hours: An Amber Alert (TV Filmi)
2008 Vipers (TV Filmi)
2006 Saved
2005 Masters of Horror
2005 The 4400
2004 The Love Crimes of Gillian Guess (TV Filmi)
2004 Family Sins (TV Filmi)
2003 The Dead Zone
2003 Devil Winds (TV Filmi)
2002 Jeremiah

Görev Aldığı Yapımlar

Genevieve Buechner Fotoğrafları